Psykoterapi
Odense

Psykoterapi voksne v. Jane Bykær

 Søger du psykoterapi for voksne? En at tale med?

 Jeg tilbyder terapi, og hos mig får du en ny tilgang til udfordringerne. Når problemer høres på en ny måde, kan forandringsprocessen begynde at tage form.

 

mor barn

Om psykoterapi for voksne

Det er ikke afgørende, hvad du kommer med af symptomer og problemer. Det afgørende er, dit ønske om at arbejde med dig selv i en psykoterapi.

Det kan være, du lider af angst, depression eller stress. Følger af overgreb eller omsorgssvigt. At du har svært ved det sociale, eller dit selvværd er i bund. Eller måske har du problemer omkring det at spise, svært ved at orientere dig, koncentrere dig og skabe overblik, at få ting ført ud i livet. Måske du sover dårligt, ikke kan rumme dine egne tanker og følelser og får skabt kaos rundt omkring dig. Måske du føler dig ensom, har mistet.

Lad os tale om det.

Sagt om psykoterapien

 “Det er mærkeligt at jeg ved at tale med dig, opdager at ting forandrer sig i mit liv”.;

“Jeg tænker bedre når jeg er her”.

“Du stiller nogle spørgsmål, man ikke selv har tænkt på. Og dog – har de måske været der et eller andet sted langt ude. Man får sagt noget man ikke har sagt før.”

“Jeg har opdaget, hvordan jeg selv er med til at skabe mine problemer og kan nu gøre noget ved det”.

 

psykoterapi voksne

At finde sin vej i livet

Livet er foranderligt. Det er ikke altid, man kan følge med sig selv eller det, der sker i livet. Nogle gange er livet nogle skridt foran en selv. Andre gange er det omvendt. Står du på en skillevej? Beslutninger, der er vigtige, inddrager os på mange niveauer. Vi kan ikke være bevidste om alle.

Hvis du ikke kan komme videre med det, du står i, kan det skyldes, at der er noget, du ikke selv kan høre og få øje på. Noget som virker i dig og gør det umuligt for dig at tænke din situation igennem, så du kan beslutte dig. Det kan du arbejde med i en psykoterapi.

Hvem er Jane?

Jeg er psykoanalytiker og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har 35 års erfaring med terapeutisk arbejde:

  • Psykoterapeutisk Afsnit OUH
  • Som leder af Familiehuset i det tidligere Ørbæk Kommune
  • Med sorg og krise ved blandt andet Kræftens Bekæmpelse
  • De seneste 14 år som privatpraktiserende psykoanalytiker i Odense C.
 Samtale Mellem Jane og Lasse Illskov om Jane baggrund og hendes tanker om hendes arbejdet.

Her kan du se links til samtaler med Jane

Lige som du kan finde samtaler fra YouTube rundt omkring på hovedsiderne.

Hvordan foregår en psykoterapi?

Jeg inviterer dig til at tale frit og lade det, der dukker op, komme frem. Det gør jeg, fordi det er via det du siger, når du taler frit og ikke lader fornuften styre, at vi sammen kan høre, hvad der er på færde i dit liv. Vi skal sammen lytte til, hvad der taler med, når du taler og lever dit liv. Hvad der taler med fra steder i dig, i din historie, i dit forhold til andre, og som du ikke før har lyttet til på samme måde. 

Vi skal ikke på jagt efter noget bestemt, men lade noget som fungerer i dig, blive hørt. Kunsten er at oversætte det og dermed tilføre dig det, der gør, at du kan tage din ”bolig” i brug, en bolig der skal dannes en plads i. Og gennem arbejdet opdager du, hvad du vil og ønsker. Derfra kan du danne og udvikle grundlaget for dit liv med dig selv og andre.

skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.