Psykoterapi
Odense

Praktisk information

Her kan du læse om praktiske informationer til dig. Alt fra afbud, bestilling af tid, parkering, hvordan du finder vej, om sygesikringen DK, medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening. 

Praktisk information skilles street

Hyppige spørgsmål

Hvornår kan jeg få tider? Du kan få tider mellem kl. 10 og kl. 18 eller efter aftale.   

Hvordan foregår betalingen? Du kan betale med kontanter og visse tilfælde med MobilePay. Efter første gang kan vi lave aftale om overførsel via netbank.

Er du medlem af Dansk Psykoterapeutforening? Ja, jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Foreningen for uddannede psykoterapeuter i Danmark. Det betyder for dig at du er beskyttet af det etiske regelsæt. Læs mere her

Hvordan kan du huske, hvad det er vi taler om, skriver du noget ned? Der bliver skrevet en procesjournal, som føres med godkendelse fra og i overensstemmelse med regler fra Datatilsynet. Du kan til enhver tid ønske denne slettet. Journalen er udelukkende til min professionelle brug i samtalerne med dig. Den slettes når forløbet afsluttes. 

Kan jeg få min sundhedsforsikring til at dække? Nogle klienter har fået dækket udgifterne til deres samtaler, men du skal henvende dig til din forsikring for at undersøge dine muligheder.  

Er du med i sygesikringsordningen? Nej jeg er ikke med i sygesikringsordningen. Det betyder at du ingen lægehenvisning behøver, du kan komme anonymt, og der er dermed ingen tidsbegrænsning på forløbet.

Hvad er forskellen på en psykolog, psykoterapeut, psykoanalytiker? Se her

Ved afbud

Hvad gør man med afbud og betaling?

Det er væsentligt at prioritere de tider, vi har aftalt, og at du tager højde for dem i din planlægning. Det er vigtigt for det terapeutiske arbejde.    

Hvis du bliver nødt til at aflyse en tid, kan dette gøres uden betaling med mindst en kalenderdag (senest kl.16) mellem dagen for dit afbud og dagen for vores aftalte tid. (Har du en aftale eks. den 3. i mdr. skal afbuddet rettidigt komme den 1. ) Melder du afbud dagen før og samtidig bestiller en ny tid, koster det halv pris. Melder du afbud sammen dag eller udebliver, koster det fuld pris. Har du en aftale lørdag eller søndag skal rettidigt afbud dog ske senest torsdag kl. 16. Du bedes kontakte mig pr. telefon. Svarer jeg ikke, læg da en besked, og jeg vil ringe dig op.

Melder du afbud i tide, kan en anden nå at benytte tiden. Bliver tiden brugt til anden side, bortfalder din betaling.  

Parktisk info

Bestil tid:

Du/I kan ringe, eller Book en tid online eller sende en mail. 

Træffes jeg ikke på telefonen, når du ringer, læg da en besked, og jeg vil kontakte dig, så snart jeg er ledig. Du/I kan forvente svar på mail inden for samme arbejdsdag.

Parkering
Du kan med fordel parkere ved Brugsen i Albanigade eller i den nye parkeringskælder under den gamle Thomas B Thriges gade, hvor der er 5000 pladser. Den korteste ved finder du ved at parkere ved den sydlige ende ved opgangen Torvegade/Overgade.
skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.