Psykoterapi
Odense

Online psykoterapi og parterapi

Hos Jane Bykær Psykoterapi Odense

Online psykoterapi og parterapi
Mit navn er Jane Bykær. Jeg har mere end 35 års erfaring. Jeg har arbejdet i psykiatrien, med børn og unge, sorg og krise og har de sidste 14 år været privatpraktiserende.

Jeg er uddannet psykoterapeut og psykoanalytiker. Jeg har arbejdet med mange typer af problemfelter. 

Med den erfaring og min metode, kan vi hurtigt komme i gang med arbejdet. Jeg tilbyder onlineterapi både individuelt og som parterapi.

Første gang  vil det være fint, hvis du kunne komme i min praksis i Odense, men hvis det ikke kan lade sig gøre, mødes vi online.

Book en tid og lad os komme i gang.

Her kan du læse mere om: 

  • psykoterapi 
  • parterapi
  • om mig
  • om metode
Psykoterapi online 2 familien parterapi
online terapi

Online parterapi v. Jane Bykær 

Jeg, Jane Bykær,  er psykoterapeut MPF og psykoanalytiker med 35 års erfaring og har i mange år, blandt andet, arbejdet med par i parterapi i min klinik. På det seneste er der kommet henvendelser fra par rundt omkring i landet, som ønsker parterapi online. Den model er jeg med tiden blevet fortrolig med. 

Par henvender sig med mange forskellige typer af problemer. Det kan være utroskab, dårlig kommunikation, uenigheder om spørgsmål af vigtighed for dem, problemer med fælles børn eller sammenbragte børn og unge, konflikter, der kan drive parret på kanten af en skilsmisse.

Andre par henvender sig, fordi en skilsmisse nærmer sig, og de vil gerne arbejde med, om den beslutning er den rigtige for dem eller ej. Andre par kommer efter en skilsmisse, enten fordi de søger at finde sammen igen og nu på et nyt grundlag, eller fordi skilsmissen ikke helt er lykkedes at gennemføre, så begge er blevet frie af hinanden. Det kan give problemer, som ikke mindst kan sætte sig som problemer i børnene. 

Kort sagt jeg tilbyder parterapi for par, der ønsker at arbejde med det, de står i – med henblik på at kunne komme videre.

Læs artikler om hos mig, om parterapi, om problemer i parforhold, hvordan jeg arbejder og meget mere her… 

Rammen for terapien

Jeg foreslår, for så vidt, det er muligt, at I første gang dukker op i min klinik, så vi møder hinanden og kan arbejde i det samme rum. Derefter kan terapien overgå til online. Nogle gange er det ikke en mulighed, og så må arbejdet indledes online. 

Jeg tilbyder også indviduelle samtaler online. 

Betaling

Betalingen foregår dagen før via straks-bankoverførsel. I får tilsendt en faktura via mobilen med fakturanummer, som bedes noteret i emnefeltet. 

skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.