Psykoterapi
Odense

Skilsmissehjælp v. Jane Bykær

Få hjælp til at komme godt gennem skilsmissen.  Jeg tilbyder terapi før, under og efter skilsmisse. At komme bedst muligt igennem en skilsmisse er en kunst. At blive skilt fra hinanden, kræver et omfattende psykisk arbejde. Det er særlig vigtigt når børn er involveret.

Terapi hos mig kan hjælpe jer gennem skilsmissen i dens mange faser og videre ud på den anden side. Lad os tale om det.

ER dit parforhold i krise?

Børn og skilsmisse

Har I børn, er det afgørende for dem, hvordan det lykkes for jer at gennemføre skilsmissen. En skilsmisse er en akut krise for et barn. Udover bruddet og opløsningen af familien, skal barnet også forholde sig til forældre, der selv er i krise. Det gør situationen særlig vanskelig. Når forældre skilles, er det de voksne, der skilles som par. Det er kærlighedsrelationen mellem de voksne, der brydes. Forældrene skilles ikke fra deres børn.
Der kan være brug for, at en anden udefra, med en særlig erfaring lytter med på de vanskeligheder, der er i spil.
Book en tid så taler vi sammen om det.  

Terapi før, under og efter skilsmisse

Hvad enten du selv eller din partner/din ex. har truffet valget om en skilsmisse, eller I blev enige om et brud, så er en separation og en skilsmisse en vanskelig tid. I står nødvendigvis i forskellige positioner i forhold til jeres brud.
Måske har du svært ved at acceptere en skilsmisse. Måske ønsker du den og har brugt lang tid til at få skilsmissen ført ud i livet. Det at komme fri af hinanden følger ikke nødvendigvis af en skilsmisse. Nogle gange tværtimod. En traumatisk skilsmisse kan senere trække spor gennem livet. Det er derfor afgørende, hvordan det lykkes jer at blive skilt.

Hvem er Jane?

Jeg er psykoanalytiker og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har 35 års erfaring med terapeutisk arbejde:

  • Psykoterapeutisk Afsnit OUH
  • Som leder af Familiehuset i det tidligere Ørbæk Kommune
  • Med sorg og krise ved blandt andet Kræftens Bekæmpelse
  • De seneste 14 år som privatpraktiserende psykoanalytiker i Odense C.

Samtale med Jane og Lasse Illskov 

Mere om børn og skilsmisse

Når forældre skilles, er det de voksne, der skilles som par. Det er kærlighedsrelationen mellem de voksne, der brydes. Forældrene skilles ikke fra deres børn.

I skal fortsat kunne være sammen om jeres fælles opgave med børnene. Jo bedre I kan klare at være forældre sammen, selv om I ikke længere er et par, jo lettere tilgang har børnene for at finde sig til rette i den nye situation.
Børnene selv er i sorg, samtidig med at de skal finde ud af den nye situation. De er i gang med et stort arbejde med at finde sig selv på ny. “Hvem er jeg, når min mor og far er skilt?”. “Hvordan er jeg mors og fars søn/datter, når de ikke længere er sammen?”.

Alle er sårbare, og børnene er gerne opmærksomme på de voksnes sårbarhed og agerer efter denne. Og husk at barnet også er i sorg.

Der kan være brug for, at en anden udefra, med en særlig erfaring lytter med på de vanskeligheder, der er i spil. Book da en tid eller ring til mig. 

Psykoterapi voksne
skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.