Psykoterapi
Odense
Jane*s profil

 Foto: Gudrun Ollson

Om Jane Bykær

Jeg er ejer af Psykoterapi Odense. Her kan du læse om min baggrund, erfaringsområder, uddannelser og lidt om hvad jeg har skrevet.

Profil

Jeg er uddannet psykoterapeut og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Derudover er psykoanalytiker og uddannet cand. mag. i idéhistorie og ergoterapeut.

Min erfaring er hentet blandt andet hentet fra et år på lukket afdeling som ergoterapeut, 13 år på Psykoterapeutisk Afsnit OUH, dernæst som leder af Familiehuset Banestien i den tidl. Ørbæk kommune, forstander på et opholdssted for udsatte børn og unge og jeg har derudover blandt andet arbejdet med sorg og krise ved Kræftens Bekæmpelse. Jeg har desuden været gæsteunderviser ved UC-Lillebælt i konflikthåndtering, psykologiske processer, sorg, udsatte børn og unge m.m.

Siden 1994 har jeg haft praksis i Odense først deltids og siden 2010 fuldtids. Mellem 2010 og 2020 havde jeg også praksis i Varde.

Mit professionelle liv har givet mig en bred erfaring i at modtage mennesker med mange forskellige problemer, symptomer og i mange forskellige livssituationer og aldre. Min erfaring er således både med børn, unge og voksne og med både individuel terapi, psykoanalyse, gruppeterapi, parterapi og familieterapi.

Min først psykoterapeutisk uddannelse var som tegneterapeut, og jeg modtaget faglig psykoterapeutiske uddannelses forløb på Psykoterapeutisk Afsnit i blandt andet systemisk familieterapi, psykoanalytisk parterapi og gruppeterapi.

forside
 Jane er forfatter til bogen: At opdage den anden

Læs mere om bogen her

Billede af Jane Bykær

Uddannelser

  • Ergoterapeut
  • Psykoterapeutisk uddannelse med speciale i tegneterapi og længerevarende kurser i systemisk par- og familieterapi, psykoanalytisk parterapi, gruppeterapi og supervision.
  • Psykoterapeut – MPF – (medlem af Foreningen af Uddannede Psykoterapeuter Dansk psykoterapeutforeningen).
  • Psykoanalytiker i tilknytning til den tidligere Psykoanalytisk Kreds i København.
  • Cand. mag i idéhistorie, Århus Universitet.
 
  1. Her kan du læse artikler, jeg har udgivet
  2. Mere på min hjemmeside psykoanalysen.dk
 
Har været eller bliver brugt af:

Samtalegrupperne i KøbenhavnUC Syddanmark, Den Sociale Udviklingsfond, Tommerup Børnehave Assens Kommune, Odense KommuneVejle KommuneNordfyns Kommune, CSM- Center for Seksuelt Misbrugte på Fyn, Kræftens Bekæmpelse, Behandlingshjemmet Solbjerg Frederiksbjerg, Konsultationssygeplejesker i Svendborg, UC Lillebælt, UCC København, Ungdommens Vel, Ørbæk Kommune, Varde Kommune, Tidl. Fyns Amt, Odense, Ergoterapeutskolen i Odense og Pædagogseminarium, Sygeplejeskolen i Odense, “Stoppestedet” i Odense og Odense Universitets Hospital, Freuds Agora, Psykoterapeutisk Arbejdsgruppe Fyn og forskellige opholdssteder som superviser samt superviser for terapeuter.

Samarbejdspartnere:

Nær samarbejdspartner er psykiater Naja Jeppesen, psykoanalytiker Elisabet Holst København, Niels Møller psykolog cand. psyk., og psykoanalytiker og Ulla Østergård psykolog, cand. psyk. speciale i psykoterapi og psykoanalytiker med praksis i København og leder uddannelse for psykoseterapi under Institut for Psykoterapi.

Naja Jeppesen praktiserende psykiater.

Jeg har desuden samarbejde både med andre psykologer og psykoterapeuter lige som jeg også har samarbejde med andre psykoanalytikere og psykoterapeut Jette Andersen har lokale hos mig.  

skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.