Psykoterapi
Odense

Hvad fejler jeg?

Er det et spørgsmål du stiller dig eller er du interesseret i hvad en af dine nære fejler.

Diagnoser fylder meget for tiden. Det er et par tanker værd hvad det gør ved os at vi søger dem og hvad det betyder når man modtager en diagnose.

Det kan du læse om her. 

HVad fejler jeg?

Hvad fejler jeg?

 Det er måden, vi spørger på i dag. Vi søger en diagnose. Det kan i mange situationer være en god ide, og det kan åbne veje. Men er det altid en god ide?

Nogle gange skal man måske også lade mennesket være menneske og give plads til at undersøge, hvad det vil sige. En diagnose svarer ikke på det spørgsmål, det er blot en genkendelse af træk ved lidelser, som man grupperer i et system og giver dem navn. 

Med min psykoanalytiske baggrund lytter jeg til det du lider af og måden du gør det på. Når vi lider af det ene eller det andet, har det også noget at sige os, også selv om man ikke umiddelbart kan høre det. Det var det, Sigmund Freud opdagede. Han var psykoanalysens grundlægger og psykoanalysen er al terapis forløber. 

Oplever du, at der er noget ved dig selv, du ikke forstår? Noget, som skaber problemer i dit liv, og som du ikke kan få bugt med ad fornuftens vej, da er det såre menneskeligt.

Ønsker du at lytte til det i dig, der spænder ben og rumsterer fra en ukendt kilde i dig? Ring og få en tid. Så kan vi aftale nærmere, hvordan et sådant arbejde kan forløbe.

Her kan du læse en artikler om tiden og det vi lider af og den spøger; Hvor blev neuroserne af? Læs den her

Hvem er Jane?

Jeg er psykoanalytiker og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har 35 års erfaring med terapeutisk arbejde:

  • Psykoterapeutisk Afsnit OUH
  • Som leder af Familiehuset i det tidligere Ørbæk Kommune
  • Med sorg og krise ved blandt andet Kræftens Bekæmpelse
  • De seneste 14 år som privatpraktiserende psykoanalytiker i Odense C.

 

skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.