Psykoterapi
Odense

Afklarende samtaler

Står du ved en skillevej? Står du og  skal tage stilling til noget i dit liv, som du gerne vil udarbejde et pålideligt grundlag for at tage, kan afklarende samtaler være en mulighed for dig. 

Afklarende samtaler

Samtaleterapi som afklarende samtaler

Livet er foranderligt. Det er ikke altid, man kan følge med sig selv eller det, der sker i livet. Nogen gange er livet nogle skridt foran en selv. Andre gange er det omvendt.

Står du på en skillevej?

Beslutninger, der er vigtige, inddrager os på mange niveauer. Vi kan ikke være bevidste om alle.

Hvis du ikke kan komme videre med det, du står i, kan det skyldes, at der er noget, du ikke selv kan høre og få øje på.  Noget som virker i dig og gør det umuligt for dig at tænke din situation igennem, så du kan beslutte dig.

Har du brug for at undersøge, hvad der spiller dig et puds? Ønsker du at finde dig selv gennem dit valg i en beslutning, du kan stå inde for?

Der kan være situationer i livet, hvor man mærker at noget ikke kan blive ved med at være som det er. Man mærker at der må ske noget. Måske en afklaring af hvad problemet er og hvad det betyder for en selv. I de situationer, hvor det der presser sig på kan betyde en stor omvæltning for en, ja, måske en livsomvæltning, så kræver det et psykisk arbejde der gør det muligt at tage stilling til hvilken vej man skal gå. 

Læs mere om psykoterapi her

Hvem er Jane?

Jeg er psykoanalytiker og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har 35 års erfaring med terapeutisk arbejde:

  • Psykoterapeutisk Afsnit OUH
  • Som leder af Familiehuset i det tidligere Ørbæk Kommune
  • Med sorg og krise ved blandt andet Kræftens Bekæmpelse
  • De seneste 14 år som privatpraktiserende psykoanalytiker i Odense C.

Kontakt

Du kan også kontakte mig på

skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.