Psykoterapi
Odense

Psykoterapi unge

Er du ung? Studerende? Har du behov for at dele problemer? Livet stiller krav, men præstationskulturen kan tage fokus væk fra det væsentlige. At forstå sig selv, andre og livet er ikke en præstation, men en psykisk rejse. Lad os tale og skabe din mulighed for at få en betydningsfuld målestok.

Psykoterapi unge 1
utroskab

 Jeg giver studenterrabat 

Læs om terapi for studerende her

Er du et svært sted i dit liv?

Måske aner du ikke, hvad du vil og har svært ved at formulere, hvad der er galt. Måske dit forhold ikke fungerer. Måske lider du af angst, tristhed, søvnvanskeligheder, eller er kommet ud i et misbrug. Har du det svært med det sociale? Måske kører dit studie ikke for dig. Måske har du problemer med din forældre. Der kan være mange grunde til at ønske en samtale eller at gå i psykoterapi. En psykoterapi er et længerevarende samtaleforløb.

Det, du har det svært med, det, du lider af, er noget, vi sammen skal lytte til og bruge til noget. I en præstationskultur er der meget, der bliver affald, men i en psykoanalytisk orienteret terapi bruger vi det til noget. At finde sig selv er at finde ud af alt det, der netop ikke er lige til at få til at gå op. 

Hvad kan en psykoterapi give?

Du er ung i en tid, der stiller store krav. En tid, som har opdyrket en kultur med præstation som målestok. Det er en forførende målestok, som uden vi bemærker det og forholder os kritisk til den, kan bruges hvor som helst. Men de vigtige ting i livet, det at finde ud af, hvad man gerne vil med sig selv, de andre og livet, er ikke en præstation. At komme i et med sine egne ønsker er et psykisk arbejde, der kræver noget ganske andet. Det kræver tid, det kræver nysgerrighed, og det kræver vedholdenhed og mod. 

I en psykoterapi taler vi sammen over længere tid, så der kan skabes en anden målestok, som svarer til livets egentlige udfordringer.

 

Psykoterapi unge 2

 .

Psykoterapi teenager

Hvem er Jane?

Jeg er psykoanalytiker og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har 35 års erfaring med terapeutisk arbejde:

  • Psykoterapeutisk Afsnit OUH
  • Som leder af Familiehuset i det tidligere Ørbæk Kommune
  • Med sorg og krise ved blandt andet Kræftens Bekæmpelse
  • De seneste 14 år som privatpraktiserende psykoanalytiker i Odense C.

Læs mere her

Her kan du se links til andre samtaler

  • om at blive forældre
  • kommunikation
  • om børn, forældre og familien
  • om konflikter i familien
  • om parforhold 
  • om dødsfald m.m.
Psykoterapi unge 4 familie
skilsmisse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Her får du bl.a. nye indlæg på min blog og
andre nyheder.