Psykoterapi
Odense
Er du i tvivl om dine følelser?

Er du i tvivl om dine følelser?

Følelser er en underfundig størrelse. Vi kan både føle i forhold til den anden og vi kan have følelser, som er bundet til noget ubevidst i os selv. 

Er du i tvivl om dit forhold? Har dine følelser forandret sig uden du helt selv er med i forandringen? Værd forsigtig med at tolke på dem fortidligt.

Følelser er ikke blot noget vi har som øjne og øre. De er svar på noget og de kan tale for sig selv, men de kan også mislede. De kan stamme fra et andet sted end der, hvor de dukker op. De kan dække over noget eller forskyde sig til noget andet o.s.v.

Book en tid så du kan finde frem til hvordan du skal forstå dine følelser. 

Er du I tvivl om dine følelser?

Det kan være en vanskelig situation, når følelserne ændrer sig. Der kan være en trang til at handle på følelsen. Men hvad skal man gøre? Hvad er der sket? Hvorfor føler jeg ikke som før? Er det forkert, at jeg bliver, hvor jeg er, når jeg ikke kan mærke, om det er det rigtige?

Følelser er ikke i sig selv et sandhedsvidne. At lade sig styre af sine følelser uden at bringe dem ind i den sammenhæng hvori de er skabt, kan være hovedløst. Følelser kan komme og gå og de kan afstedkomme handlinger, som siden vil vise sig at være sket på et grundlag der ikke holder.

Ønsker du sammen med din partner interesseret i at undersøge, hvor det er I som par befinder jer, kan en parterapi være en god idé. Her kan I sammen undersøge og finde frem til, hvad der er sket og hvad der er det rigtigt for jer. Her får I plads og rammen til en proces, hvor I sammen med mig kan undersøge, hvad der er sket i og mellem jer for at finde en vej. En vej, der kan bindes med den respekt, som nære relationer fortjener.

En kvinde sagde efter at hun med sin mand var begyndt at tale om deres forhold sammen med mig: “Det er mærkeligt, jeg troede jeg vidste hvad jeg følte og så har vi snakket sammen her, og nu føler jeg noget helt andet. Tænk at det at komme igang med at tale om os, kan gøre det”

Hvem er Jane?

Jeg er psykoanalytiker og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har 35 års erfaring med terapeutisk arbejde:

  • Psykoterapeutisk Afsnit OUH
  • Som leder af Familiehuset i det tidligere Ørbæk Kommune
  • Med sorg og krise ved blandt andet Kræftens Bekæmpelse
  • De seneste 14 år som privatpraktiserende psykoanalytiker i Odense C.
Du kan også kontakte mig på

telefon: 21 62 75 69
e-mail: jane@psykoterapi-odense.com
booke tid i kalenderen.